marime text:

"Expresul Negru", oprit cu focuri de arma de politisti! A dat un jaf de 100.000 de euro in Paradisul Verde!

Un individ extrem de periculos, dat in urmarire internationala pentru furt, a fost prins de politisti, care au fost nevoiti sa foloseasca si armele din dotare. Barbatul, poreclit "Expresul Negru", primise mandat de arestare preventiva in lipsa, pentru ca ar fi spart casa din Paradisul Verde a presedintelui Camerei de Comert Romano-Britanice.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii de la Sectia 20 au descins in locuinta unde se ascundea Marian Gheorghe. Atat el, cat si apropiatii sai, au devenit violenti. Una dintre rude amenintandu-i chiar pe politisti cu un pistol cu bile. Asa ca agentii au fost nevoiti sa traga trei focuri in aer.

Barbatul era cautat pentru ca este suspectul principal in spargerea casei presedintelui Camerei de Comert Romano-Britanice. Au disparut atunci 80.000 de euro si bijuterii in valoare de alti 20.000. A fost primul furt de o asemenea amploare din Paradisul Verde, un cartier rezidential de lux extrem de bine pazit.

In plus, individul este banuit ca face parte si dintr-o grupare de spargatori de bancomate. El a fost dus in arest, in timp ce politistii vor continua cercetarile in ceea ce il priveste.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu