marime text:

Experienta de cosmar: doi soti din judetul Iasi, batuti si jefuiti, de doua ori, in aceeasi zi!

Batrini si lipsiti de puterea sa se apere, oamenii au cazut victimele unor tineri care stiau ca tocmai isi primisera pensia. Talharii i-au chinuit pana au spus unde isi tineau cei 500 de lei - banii cu care traiesc amandoi o luna.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Victimele au 73, respectiv 75 de ani. Prima data au fost atacati de un singur tanar, de 23 de ani, care a intrat peste ei. Mai intai, barbatul le-a omorat cainele din curte, ca sa nu faca zgomot. Apoi a luat  tot ce a putut - mai multe unelte si o butelie. Batrana l-a vazut, a inceput sa tipe si atunci individul a fugit.

Dupa cateva ore s-a intors insa, insotit de un alt tanar, de 19 ani. De aceasta data, talharii au intrat in casa si l-au batut intai pe batran. Omul n-a putut sa li se impotriveasca, fiind aproape imobilizat la pat, de boala. Sotia lui a fost legata de maini, strinsa de gat si silita sa spuna unde-si tinea banii.

Cu cei 500 de lei in mana, luati dintr-o carte de rugaciuni, musafirii nepoftiti au disparut apoi.

Rudele batranilor, dar si vecinii acestora spun ca cei doi talhari au mai furat si din alte gospodarii din sat.

Cei doi tineri au fost arestati deja pentru 29 de zile. Daca vor fi gasiti vinovati, ei risca pana la 20 de ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu