marime text:

Executia cu pietre a Infidelei din Iran a fost suspendata!

Ministerul de externe iranian a anuntat suspendarea sentintei data lui Sakineh Ashtiani, femeia care ar fi urmat sa fie ucisa cu pietre pentru ca si-a inselat sotul.
Executia cu pietre a Infidelei din Iran a fost suspendata!

Conform unui comunicat dat de Ministerul Iranian de Externe, sentinta a fost suspendata, iar cazul femeii urmeaza a se rejudeca.

Sakineh Ashtiani a fost condamnata in 2006 pentru ca a avut relatii "ilicite" cu doi barbati la doar un an dupa ce sotul ei a fost ucis. 

Ultima pedeapsa a venit insa in urma cu doar o saptamana. 99 de lovituri de bici a incasat Sakineh pentru ca poza ei ar fi aparut in Times, desi chiar conducatorii revistei au recunoscut ca au gresit si ca nu este Sakineh in respectiva imagine.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuAmira (2012-08-06 17:21:44)
Pt Radu i on: marsh la ***** sa te ia si invata sa scrii. Nici nu stii cum te numesti si vb numai tampenii. Iar pt PERSIAN: coskesh bi pedar....margi tu la puscarie!!
raspunde »
radu ion (2011-09-26 02:09:08)
trebuie omorata ,nu am nimic cu femeile ,nici cu femeile prostituate ma refer la alea dupa centura ,drumuri trebuie omorate japitele care sunt pe deasupra si talhare ,au sot acasa si il minte ,il pangareste ,ar vrea si in caruta si in TE LOR ,in numele lzui allah
raspunde »
PERSIAN (2011-02-02 15:51:08)
MA BUCUR CA NU ASA AFOST PEDEAPSA . DAR TOTUSI TREBUIE FEMEIE ASTA DACA A FACUT RAU SOTUL SA MEARGE LA PUSCARIE.
raspunde »