marime text:

Evadatul suspectat de doua crime a fost vazut in apropierea orasului Moreni

E forfota in padurile din apropierea orasului Moreni, in Dambovita! Sute de jandarmi, politisti si agenti de la penitenciar au reluat cautarile detinutului care a evadat saptamana trecuta de sub escorta ce il insotea la Judecatoria din localitate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Oamenii legii spun ca au primit informatii de la cetateni ca fugarul, deosebit de periculos, a fost vazut in apropierea orasului Moreni si, cel mai probabil, s-ar ascunde in continuare acolo.

Convinsi ca fugarul se ascunde in continuare aici, oamenii au luat la scotocit kilometri intregi de vegetatie. Pe langa echipele din Dambovita, la operatiune participa si echipe de la alte inspectorate de politie care au de altfel si cainii special dresati pe care i-ati vazut cautandu-l pe fugar.

Nicolae Gales era condamnat pentru fapte cu violenta si este suspect in doua cazuri de crima. Cine il vede este rugat sa anunte de urgenta la 112, pentru ca extrem de periculos.

Avand in vedere starea in care se afla el poate reactiona foarte violent asa ca, daca il intalniti anutati politia fara sa incercati sa-l prindeti singuri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu