marime text:

Evadatul condamnat pentru ca si-a violat propria fiica a fost prins!

Violatorul care a evadat luni de la un punct de lucru de langa Timisoara a fost prins marti seara de politisti si jandarmi, in apropiere de Lugoj. Individul de 47 de ani, care si-a violat propria fiica, s-a intors acolo unde ii este locul: dupa gratii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La scurt timp dupa ce a evadat, pe urmele barbatului au pornit peste 50 de politisti si jandarmi care au rascolit intreaga zona.

Marti seara, un om care a urmarit la televizor stirea despre evadarea puscariasului l-a vazut mergand pe marginea drumului si a sunat imediat la politie. Violatorul a fost prins in timp ce indrepta spre casa mamei sale din Lugoj. In cursul serii, a fost transferat sub escorta la penitenciarul din Timisoara.

Pentru evadare, judecatorii ar putea sa-i mai dea pana la 7 ani de inchisoare. Daca nu ar fi evadat, barbatul mai avea cateva luni pana cand ar fi ajuns in fata comisiei pentru eliberare conditionata.

Conducerea peniteniarului din Timisoara a deschis o ancheta interna, pentru a vedea cum a fost posibil ca detinutul sa fuga de sub paza.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu