marime text:

Evadatul condamnat pentru ca si-a violat propria fiica a fost prins!

Violatorul care a evadat luni de la un punct de lucru de langa Timisoara a fost prins marti seara de politisti si jandarmi, in apropiere de Lugoj. Individul de 47 de ani, care si-a violat propria fiica, s-a intors acolo unde ii este locul: dupa gratii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La scurt timp dupa ce a evadat, pe urmele barbatului au pornit peste 50 de politisti si jandarmi care au rascolit intreaga zona.

Marti seara, un om care a urmarit la televizor stirea despre evadarea puscariasului l-a vazut mergand pe marginea drumului si a sunat imediat la politie. Violatorul a fost prins in timp ce indrepta spre casa mamei sale din Lugoj. In cursul serii, a fost transferat sub escorta la penitenciarul din Timisoara.

Pentru evadare, judecatorii ar putea sa-i mai dea pana la 7 ani de inchisoare. Daca nu ar fi evadat, barbatul mai avea cateva luni pana cand ar fi ajuns in fata comisiei pentru eliberare conditionata.

Conducerea peniteniarului din Timisoara a deschis o ancheta interna, pentru a vedea cum a fost posibil ca detinutul sa fuga de sub paza.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuaneta (2010-09-08 16:48:41)
toti violatori ,trebuie sa le taie p... iar cei care ucid trebuie si ei sa fie ucisi , iar cei care fura nu trebuie sa aiba clementa de la stat, adica sa stea fara sa primeasca pachete si cit mai multa munca si bataie cum era pe timpul comunismului era foarte bine nu ca acum toti hoti sunt liberi dupa 2,3 luni dinte pentru dinte ochi pentru ochi
raspunde »