marime text:

Eu cand vreau sa fur, fur! "Ursu" din filmul premiat la Berlin a dat Ursul de argint pe gratiile de fier!

Unul dintre actorii filmului "Eu cand vreau sa fluier, fluier!" a fost retinut miercuri noapte de politie, pentru 24 de ore. Papan Chilibar, alias Ursu din filmul premiat cu Ursul de Argint la festivalul de la Berlin este acuzat de furt calificat.
Eu cand vreau sa fur, fur! Ursu din filmul premiat la Berlin a dat Ursul de argint pe gratiile de fier!

Papan Chilibar este acuzat ca impreuna cu alte 4 persoane ar fi spart sediul unei societati comerciale. Gruparea ar fi dat trei lovituri la aceeasi  firma, iar Chilibar ar fi participat la doua dintre cele trei spargeri.

Hotii au furat si o casa de bani, iar prejudiciul depaseste 4.000 de lei.

Papan Chilibar
a mai fost arestat tot pentru furt. El si celelalte patru persoane retinute urmeaza sa fie audiati de procurori si ulterior prezentati instantei.

Actorul-detinut are un copil de cativa ani si era singurul care aducea bani din casa. Cand nu dadea spargeri, castiga  din parcatul masinilor pe Bulevardul Decebal. Acolo l-au gasit si politistii de la Sectorul 3, impreuna cu toti complicii lui. Acum, Papan Chilibar risca sa se intoarca la inchisoare pentu inca 15 ani.

"Eu cand vreau sa fluier, fluier", primul film de lungmetraj al regizorului Florin Serban, a obtinut doua premii la Festivalul de la Berlin: marele premiu al juriului - Ursul de Argint si distinctia "Alfred Bauer".

La inceputul acestei luni, pelicula a fost proiectata la Penitenciarul Jilava.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu