marime text:

Eu cand vreau sa fur, ajung la puscarie! Papan Chilibar a fost arestat

Actorul amator care i-a dat viata personajului Ursu din filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier" va sta 19 zile dupa gratii. El a fost arestat preventiv sub acuzatia de furt. Ii vor tine de urat, in celula, alte trei persoane, care i-au fost alaturi la spargerile despre care vorbesc anchetatorii.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In luna februarie Papan Chilibar, un om obisnuit, cu un cazier incarcat, primea la Berlin laurii pentru participarea la filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier ".

Politistii insa nu l-au asteptat  cu un covor rosu, ci cu probe incriminatorii. Papan a recunoscut ca a participat la un furt. Papan abia iesise din penitenciarul Craiova cand amicii i-ar fi propus sa sparga o firma din centrul Bucurestiului.

Cu totii sunt banuiti ca au folosit metoda numita piramida. Adica s-au catarat unul pe celalalt, au slabit gratarul de la geam si au intrat in sediu.

Tot ce i se intimpla acum lui Papan este scenariu curat. Detinut si in viata reala si pe marile ecrane, tanarul se bucura de increderea regizorului Florin Serban: "E foarte talentat ca actor, e de o sensibilitate extrema si este foarte puternic ca interpretare si pe ecran. Indiferent ce se intampla, eu aveam si am in continuare planuri cu el, as vrea sa fie in urmatorul meu film, El Rumano, sa aiba un rol si dupa El Rumano eu vreau sa fac un film in care el sa aiba rolul principal."

Povestea lui Chilibar, actorul-puscarias, este impresionanta. Parintii lui sunt surdo-muti si nu au avut cum sa il ghideze in viata. In plus, acum are la randul lui un copil.

Familia este extrem de saraca si el era singurul care aducea bani in casa. Procurorii spun ca atunci cand nu dadea spargeri, ii ajuta pe soferii care cautau un loc de parcare pe bulevardul Decebal.

In perioada in care a fost la filmari era inchis tot pentru furt, insa nu a fost un puscarias violent.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu