marime text:

Eu cand vreau sa fluier, fur si jefuiesc! Din actori premiati, puscariasi detestati!

Greu de crezut, dar totusi adevarat: inca un actor care a jucat in filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier", a ajuns dupa gratii. Cristian Dragomir, cel care a interpretat rolul personajului Ionut, in pelicula ce a luat Ursul de Argint la festivalul de la Berlin, a fost arestat preventiv. Tanarul de 20 de ani este acuzat de talharie.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Initial, Cristian Dragomir a fost prins pe 27 aprilie la Bacau, unde era cautat pentru doua infractiuni, dar tribunalul a decis a doua zi ca el sa fie cercetat in stare de libertate. Numai ca tanarul a fost retinut din nou, la Piatra Neamt, intr-un alt caz. Iar de aceasta data, vineri, instanta a emis pe numele sau un mandat de arestare preventiva.

Actorul amator Cristian Dragomir este acuzat ca, in iulie anul trecut, la 6 luni dupa ce fusese eliberat din penitenciar, a talharit doua femei, smulgandu-le lantisoarele de la gat.

Dragomir sustine insa ca este nevinovat.

Tanarul a mai fost incarcerat, ispasind o pedeapsa pentru jaf, de doi ani si sase luni, la Penitenciarul din Tichilesti. De altfel, aici a fost descoperit de regizorul Florin Serban, care i-a dat rolul Ionut, in filmul "Eu cand vreau sa Fluier, fluier".

La 15 aprilie, un alt actor amator din acest film, Papan Chilibar, a fost arestat preventiv in Capitala, pentru furt.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu