marime text:

Etnobotanicele i-au transformat in criminali! Si-au omorat colegul, pentru ca nu le-a dat repede o tigara

La Constanta, doi tineri drogati cu substante etnobotanice si-au omorat in bataie un coleg, pentru ca nu le-a dat mai repede o tigara. Avocatul asasinilor arunca toata vina pe ierburile cu efect halucinogen.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pentru cei doi tineri, unul de 21, altul de 29 de ani, totul s-a schimbat in rau de cand au inceput sa ia etnobotanice. Se drogau de cateva ori pe saptamana, povestesc cei din jurul lor.

In clipa in care au ramas fara tigari, si-au trezit din somn un camarad, dar pentru ca omul, buimac, nu le-a intins suficient de repede pachetul, au inceput sa-l loveasca pana n-a mai miscat. Detaliile l-au socat pana si pe avocatul care incearca sa ii apere.

Barbatul zdrobit in bataie avea doar 33 de ani. Si-a dat sufletul la spital. Sotia lui este atat de inspaimantata incat nu mai scoate un sunet. A ramas singura cu o fetita pe care o botezasera saptamana trecuta. Imediat dupa petrecerea din familie, omul s-a intors pe santierul din Constanta, unde s-a petrecut tragedia.

Cei care l-au bagat in groapa nu isi neaga fapta, dar pun totul pe influenta nefasta a halucinogenelor. Asta nu ii scapa insa de pedeapsa care poate sa ajunga pina la 20 de ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu