marime text:

Elevi de liceu injunghiati de un coleg, in recreatie! Cutitarul a disparut si are toata politia pe urme

Un incindet extrem de grav s-a petrecut luni, la pranz, in apropierea unui liceu din Timisoara. Doi elevi de clasa a XI-a au fost injunghiati chiar de unul dintre colegii lor, in timpul unei pauze. Baiatul de 17 ani a fugit apoi fara sa se uite in urma si politistii au pornit in cautarea lui. Victimele sale au fost duse urgent la spital.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei trei tineri au iesit in pauza in parcul din fata liceului si la un moment dat au inceput sa se certe. Furios, unul dintre ei a scos un cutit si a inceput sa isi atace colegii. I-a injunghiat pe amandoi in mai multe zone ale corpului, apoi s-a facut nevazut.

Oamenii care erau in parc si au vazut intreaga scena au sunat imediat dupa ajutoare. Baietii, amandoi in varsta de 17 ani, au fost imediat preluati de ambulante. Unul dintre ei este injunghiat de cinci ori, iar celalalt de doua ori.

Din fericire, loviturile nu le-a pus viata in pericol. Politistii incearca acum sa il gaseasca pe cel care le-a facut asta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu