marime text:

Eleva de liceu, violata si filmata cu telefonul mobil, de patru colegi, care apoi au santajat-o!

Doi tineri in varsta de 16 si 17 ani, elevi la un colegiu din Drobeta Turnu Severin, au fost arestati preventiv, iar alti doi sunt cercetati in libertate, fiind acuzati ca au violat si au supus la perversiuni sexuale o adolescenta de 14 ani, colega de liceu cu ei, pe care au si santajat-o.
Eleva de liceu, violata si filmata cu telefonul mobil, de patru colegi, care apoi au santajat-o!

Comisarul Liviu Negrea, seful Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX ca inca de la inceputul anului scolar adolescenta, in varsta de 14 ani, a fost violata de mai multe ori de cei doi tineri cu varste de 16 si 17 ani care au fost arestati.

"In acest caz sunt implicati patru tineri, dar deocamdata doi dintre ei au fost arestati pentru 15 zile. Cei doi au violat-o de mai multe ori pe fata, au supus-o la perversiuni sexuale, initial in zona ruinelor medievale din Drobeta Turnu Severin, iar apoi au dus-o intr-o padure din localitatea Bistrita", a explicat Negrea.

Politistii s-au sesizat cu privire la acest caz vineri seara, cand tanara a ajuns la sediul Politiei Mehedinti reclamand ca mai multi colegi mai mari cu care era in zona ruinelor din Drobeta Turnu Severin i-au luat telefonul mobil si nu vor sa i-l mai dea decat contra sumei de 50 de lei. Atunci, tanara le-a spus politistilor ca aceiasi tineri au violat-o de mai multe ori, au supus-o la perversiuni sexuale si au filmat actele sexuale cu telefonul mobil, dupa care au inceput sa o santajeze.

Pe numele celor doi tineri de 16 si 17 ani au fost emise mandate de arestare pentru 15 zile, in timp ce ceilalti doi colegi care au participat la infractiunile de viol, amenintari, lovire, santaj si privare de libertate sunt cercetati in libertate.

Directorul Colegiului "Domnul Tudor" din Drobeta Turnu Severin, Carmen Mihailescu, unde invata atat adolescenta, cat si cei patru tineri, a declarat, marti, ca cei doi tineri care au fost arestati aveau un comportament violent si la clasa, mai multe colege cerand schimbarea profilului si mutarea la alta clasa.

Tinerii risca jumatate din pedeapsa pentru viol, adica 12 ani si jumatate de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu