marime text:

Un viitor preot si-a INJUNGHIAT colegul de camera!

La numai 16 ani, un viitor preot si-a injunghiat colegul de camera, cu doi ani mai mare! Baietii sunt elevi ai Seminarului Teologic din Husi si stau impreuna la internat. Duminica seara, au ajuns de la cearta si imbranceli, la scene violente.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Baiatul, care-si sarbatoreste majoratul peste cateva zile, a lucrat toata ziua la biserica. Duminica seara, cand a ajuns in camera, la camin, s-a luat la cearta cu unul dintre colegii lui, cu doi ani mai mic. Dupa un schimb dur de replici, elevul de 16 ani l-a atacat cu un cutit.

Baiatul de 16 ani a fost audiat ore in sir de anchetatori.

Cei doi baieti vor fi luati la intrebari si de directorul seminarului. La spital, medicii au constatat ca elevul ranit era in stare de ebrietate.

Conducerea Seminarului Teologic din Husi a deschis propria ancheta.

La sosirea ambulantei, tanarul injunghiat abia mai respira. Medicii din Husi au constatat ca avea un plaman perforat si exista si riscul ca nervii din zona coloanei vertebrale sa fie afectati. Avand in vedere starea lui deosebit de grava, au decis sa il transfere imediat la clinica de Chirurgie Toracica din Iasi. Doctorii de acolo l-au dus de urgenta in sala de operatii.

Gestul agresorului de 16 ani a socat pe toti cei care-i cunosteau. Desi baiatul repeta acum clasa a IX-a, el n-a creat niciodata probleme. Anchetatorii au stat de vorba cu el, dar si cu ceilalti colegi din camin, pentru a afla ce s-a intamplat exact.

Pe langa cercetarile politiei, si Inspectoratul Scolar Judetean va deschide propria ancheta. Conducerea Seminarului Teologic sustine ca este inacceptabil ce s-a intamplat si spune ca va recurge la masuri drastice in acest caz.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu