marime text:

Elev de 16 ani, la un pas de moarte, dupa ce a fost batut de un coleg bolnav psihic!

Plin de bube netratate, sistemul nostru de educatie a mai facut o victima: un elev de 16 ani, din Ploiesti, a trecut pe langa moarte. A fost lovit la scoala de un coleg mai mare cu doi ani, care sufera de o boala grava.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Legea ii permite adolescentului sa urmeze o scoala normala, dar nu ii asigura si asistenta necesara.

Cei doi s-au certat la ora de atelier, iar in pauza, elevul de 18 ani, care sufera de o boala psihica, si-a lovit colegul de mai multe ori. Acesta a ajuns la spital cu multiple traumatisme cranio cerebrale si a ramas internat.

Cel care l-a batut nu este la primul incident de acest gen: i-a rupt piciorul unei colege si a stat trei luni internat intr-o clinica de boli mintale. Pe 15 aprilie s-a intors la ore, pentru ca sistemul ii permite sa urmeze cursurile unei scoli normale.

Profesorii, constienti de problemele sale, sustin ca nu au cum sa previna  asemenea situatii.

Elevul bolnav este liber sa mearga la ore, chiar daca poate sa provoace un nou incident. El este cercetat de politie pentru ca si-a lovit colegul si s-ar putea intoarce in spital, daca va fi gasit vinovat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu