marime text:

Elev de 12 ani, lovit cu pumnii in cap de un coleg, pentru ca nu i-a dat cornul si laptele!

O bataie izbucnita intre elevii unei scoli din Galati s-a terminat prost pentru unul dintre ei. Baiatul de 12 ani a avut nevoie de ingrijiri medicale, dar le-a primit prea tarziu, pentru ca nimeni din scoala nu s-a gandit sa-l trimita macar la cabinetul medical, dupa ce a incasat mai multi pumni in cap.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi copii s-au batut marti in clasa, in timpul pauzei mari. Elevul agresiv s-a enervat pentru ca baiatul nu a vrut sa imparta cu el cornul si laptele primit si l-a lovit cu pumnul in cap.

Ceilalti copii au chemat imediat profesorii in ajutor, dar dascalul care este de serviciu a considerat ca baiatul poate sa ramana in continuare la ore. El este anchetat acum atat de politisti, cat si de de inspectorii scolari.

Intre timp, baiatul batut a fost internat. Medicii din Galati spun ca baiatul va mai ramane o vreme in spital, pentru ca vor sa-i faca analize suplimentare.

Intre timp, si politistii, si inspectorii stau de vorba cu cei de la scoala, ca sa afle ce s-a intamplat.

Mama elevului agresat e hotarata sa lase polita sa isi faca datoria si nu are de gand sa cedeze la eventualele presiuni facute de parintii elevului agresiv.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu