marime text:

"El Padrino" din Romania a fost prins - ducea cu forta fete la produs in Franta!

Un interlop roman, cautat de autoritatile franceze pentru trafic de persoane si exploatare sexuala, a fost capturat in Spania, informeaza CNN.com
El Padrino  din Romania a fost prins - ducea cu forta fete la produs in Franta!
Unul dintre cei mai cautati infractori de catre Franta, romanul Adrian Rascu, poreclit si El Padrino, a fost capturat de autoritatile spaniole, informeaza sursa citata.
 
Romanul Adrian Rascu a fost prins de anchetatorii spanioli in momentul in care iesea de la o sala de forta din Madrid, unde se antrena.
 
Romanul a fugit din Franta in urma cu cinci ani, dupa ce a primit acolo o condamnare de zece ani de inchisoare, pentru trafic de persoane si exploatare sexuala.
 
Potrivit Politiei franceze, Rascu a fost acuzat de racolarea unor femei de etnie roma din Romania cu promisiunea ca le gaseste locuri de munca in Franta. Odata ajuns cu femeile in Paris, Rascu le lua acestora pasapoartele si le obliga sa se prostitueze. Cele care se opuneau erau agresate fizic si violate, mai noteaza sursa citata.
 
Potrivit politiei spaniole, citate de CNN.com, Adrian Rascu a folosit o identitate falsa, iar sala de forta unde a fost prins era locul lui de intalnire cu membrii altor grupari de crima organizata din Spania.          

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu