marime text:

Ei sunt adevaratele animale - doi tigani supun un cal la chinuri groaznice!

Chipul odios al cruzimii a iesit la iveala intr-o familie nevoiasa din Ploiesti. Oamenii au pus la munca un cal batrin si bolnav, pe care, pe de-asupra, nu-l mai hranisera de citeva zile. Animalul s-a prabusit pe o strada din oras, in timp ce tragea caruta incarcata cu peturi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Oricit de zguduitoare, aceste scene in care animalul nu se mai poate ridica l-au lasat rece pe un barbat. Ba chiar s-a aratat indignat de atentia trecatorilor, cerindu-le sa-si vada de-ale lor.

Proprietarii animalului, doi romi dintr-un cartier marginas al Ploiestiului spun ca abia l-au cumparat si ca nu le-au mai ramas bani si de mancare pentru cal.

Medicul veterinar chemat in ajutor a pus imediat diagnostic animalului. 

Stapanii calului au primit o amenda de 500 de lei.

In final, pompierii au dus bietul patruped in grajdul proprietarilor, unde, cel mai probabil, isi va gasi sfirsitul. Nu mai departe de ieri cativa bucuresteni si-au abandonat la groapa de gunoi calul bolnav. Medicii chemati sa intervina l-au eutanasiat dupa ce au stabilit ca era prea tarziu ca sa-l mai salveze.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu