marime text:

Baba de la cablu a lasat TREI TARI fara Internet! Vezi cati ani de puscarie risca!

Nimic nu pare ca o poate salva de pedeapsa, pe batrina care a lasat 3 tari fara conexiune la Internet. Femeia din Georgia risca trei ani de puscarie, desi ea jura ca n-a facut nimic rau. Sau cel putin, ca n-a taiat cu buna stiinta cablurile de fibra optica. Ea doar sapa dupa cupru pe care sa-l vinda la fier vechi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia de 75 de ani a fost arestata la sfirsitul saptaminii trecute, dupa ce a taiat cu sapa un cablu de fibra optica, lasind instantaneu fara Internet o mare parte din Georgia, Armenia si Azerbaidjanul. A fost eliberata dupa citeva zile din cauza varstei sale inaintate. Insa ieri a fost invinuita oficial de distrugere de proprietate si risca sa sa intoarca la inchisoare. Batrina sustine mortis ca nici vorba sa fi facut ea isprava.

Compania pagubita vorbeste insa de consecinte "masive si catastrofale".

Furnizorii admit totusi ca, probabil, cablurile au iesit la suprafata din cauza alunecarilor de teren si a inundatiilor recente.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu