marime text:

Soferul care a intrat cu tot cu masina in benzinarie incerca sa impresioneze o angajata!

Topit dintr-o privire de angajata unei benzinarii din Constanta, un barbat s-a urcat la volanul masinii sale de teren, dornic sa o impresioneze dintr-o miscare. S-a infipt cu atoturismul fix intre usile magazinului din statie si era gata sa ii dea tinerei un atac de cord.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Si ea, si colega ei au avut nevoie de ajutorul medicilor, in timp ce soferul zambea bucuros ca s-a facut remarcat.

Potrivit martorilor, se pare ca tot incidentul a plecat de la simplul fapt ca soferul a incercat sa o impresioneze chiar pe una dintre angajatele benzinariei. Nu se stie ce discutie a fost intre cei doi, dar rezultatul a fost clar:  tanarul a intrat razand cu bolidul in magazinul benzinariei, iar fata a ajuns pe targa medicilor de la ambulanta, dupa un atac de panica.

Politistii spun ca soferul, care administreaza o terasa din statiunea Mamaia, a scapat doar cu o amenda pentru neatentie la volan. Asadar, pagubele vor fi platite din asigurarea RCA a autoturismului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu