marime text:

"Dumnezeu" are vila si n-a muncit o zi in viata lui. Tocmai a fost arestat pentru a patra oara

I se spunea "Dumnezeu" si s-a bucurat de respectul hotilor ca el pentru ca reusea sa sparga butucul unei usi in doar cateva secunde. Este vorba despre un barbat in varsta de 51 de ani din Bucuresti, arestat astazi pentru a patra oara, desigur, pentru furturi din locuinte. Nostim este, ca la fel ca noi toti, are si el hobby-uri.
Dumnezeu are vila si n-a muncit o zi in viata lui. Tocmai a fost arestat pentru a patra oara

Cand nu lucra, in casele altora, se ocupa de gradinarit in curtea vilei sale. Politistii sectorului 6 erau demult cu ochii pe Gabriel Apostolescu zis "Dumnezeu". Au stiut, dar au vrut sa si probeze ca a dat zeci de spargeri.

L-au urmarit si au vazut cum da tarcoale unui bloc de pe strada Ceahlaul din Capitala. S-a dus la usa unui apartament de la etajul doi, unde sunase inainte la interfon ca sa se asigure ca nu este nimeni acasa. Dupa cateva minute a si iesit cu bijuterii si haine doar ca la iesire a dat nas in nas cu politistii.

"Astea ce-i cu ele? De unde le-ati luat?", l-au intrebat. "Le-am furat!", a spus el fara ocolisuri

"Dumnezeu" mergea la serviciu cu masina personala. Acolo isi tinea si punga plina cu scule. Cand nu dadea spargeri, suspectul isi petrecea timpul acasa, adica in  vila sa, pe care si-a cumparat o cu aproximativ 200.000 de euro, desi el nu a muncit legal nici macar o zi in viata lui.

Interesant este ca atunci cand s-a mutat in vila din Domnesti, judetul Ilfov, Apostolescu a avut surpriza sa-l aiba vecin chiar pe gardianul care l-a pazit cat a fost inchis.

"L am intrebat <Eu te cunosc de undeva. De unde? Nu ai fost pe la puscarie?>. <Nu, domne, eu am fost director>. <Director unde? La spargeri poate!>. Il aveam pe sectie, repara yalele", povesteste un fost gardian, Vasile Alexoaia, despre ce i-a spus cand s-a intalnit odata cu "Dumnezeu".

"Dumnezeu" se va intoarce acum la aceeasi sectie, ca de cand a fost eliberat au mai ruginit yalele din puscarie si trebuie sa le repare cineva.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu