marime text:

Drugwave - 11 tineri prinsi cu droguri in clubul Kristal din Mamaia

Politistii constanteni au intocmit dosare penale pentru 11 tineri care au fost prinsi, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-un club din statiunea Mamaia, in timp ce aveau asupra lor diferite droguri pentru consum.
Drugwave - 11 tineri prinsi cu droguri in clubul Kristal din Mamaia
Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, lucratorii Serviciului Antidrog din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta au actionat la sfarsitul saptamanii trecute in "Clubul Cristal" din statiunea Mamaia unde, sambata, a avut loc concertul "Sunwaves", de muzica electronica, pentru prevenirea si combaterea traficului si consumului de droguri.
 
Ei au prins astfel, in flagrant, 11 tineri, cu varste cuprinse intre 19 ani si 34 de ani, veniti pe litoral din toata tara, in timp ce detineau droguri pentru consumul propriu. Asupra lor, politistii au gasit sase grame de cocaina, 11 comprimate ce contin droguri de mare risc, 7,5 grame de cannabis si trei grame de substante etnobotanice, interzise conform prevederilor Legii 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri.
 
Pentru toate cele 11 persoane au fost intocmite dosare penale, pentru detinere de droguri pentru consum propriu, fara drept. Daca sunt gasiti vinovati, cei 11 tineri sunt pasibili de pedeapsa cu inchisoarea intre doi si cinci ani.          

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu