marime text:

Drama bebelusilor care intra in SEVRAJ din prima ora de viata!

Intr-o tara si asa plina de probleme, avem din ce in ce mai multi nou-nascuti, care intra in sevraj din prima ora de viata. Nu au absolut nicio vina ca mama este dependenta etnobotanice sau alcool.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La maternitatea Polizu, numarul mare de cazuri i-a facut pe medici sa ceara ajutorul Agentiei Nationale Antidrog. Cel mai grav este ca mamele dependente fug din spital si isi lasa pruncii fara sansa de recuperare.

S-a nascut cu opt ore in urma. Tot de opt ore misca haotic mainile si picioarele, respira accelerat si deseori pulsul ii creste la 200 de batai pe minut. Faptul ca nu mai ia heroina din sangele mamei ii provoaca dureri cumplite. Abia mai poate scanci.

Gravidele dependente de cocaina, opiu, etonobotanice si alcool apar tot mai des. Medicii sunt nevoiti sa decida daca trec bebelusul dependent pe morfina sau medicamente care sa-i trateze simptomele. Mama a disparut deja din peisaj.

Mamele toxicomane intra ele insele in sevraj, imediat dupa nastere. Multe fug din maternitate in halat si papuci de spital, ca sa-si procure doza. Copilul ramane asadar si fara lapte matern, care ar putea fi folosit de medici pentru desensibilizare treptata. Asa ca 10 pana la 15% dintre copii mor in prima luna de viata.

Un SMS trimis la 858 va pune 2 euro in contul acestor copii. Si cei care NU se nasc din iubire merita sa creasca!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu