marime text:

Dragos Tantareanu se apara: Nu l-am lovit pe Mihalache. Era beat si a cazut

"Nu l-am lovit pe vice-presedintele Uniunii Industriasilor din Romania. El a cazut, pentru ca era beat".  Iata partea de adevar a lui Dragos Tantareanu, acuzat de un client ca l-ar fi lovit intr-un bar din complexul rezidential "Paradisul Verde", ridicat de tatal sau, Cristian Tintareanu. Fiul miliardarului adauga ca ar fi chemat si salvarea pentru clientul sau. Acesta se plange insa ca a fost agresat si le-a cerut legistilor sa-si spuna parerea.  
Dragos Tantareanu se apara: Nu l-am lovit pe Mihalache. Era beat si a cazut

"Imi pare extrem de rau ca un astfel de incident a avut loc in incinta restaurantului nostru", scrie Dragos Tantareanu, intr-un comunicat. "Resping orice acuzatie a domnului Mihalache, potrivit caruia l-as fi abuzat fizic, provocandu-i rana din zona capului". Este prima reactie dupa ce Dragos Mihalache, vicepresedintele Uniunii Industriasilor, l-a acuzat de violenta.

Dragos Tantareanu este acuzat ca l-a lovit in cap pe Dragos Mihalache, dupa ce acesta petrecuse in restaurantul din "Paradisul Verde", impreuna cu familia si cativa prieteni. 

"Am avut un comentariu legat de nota de plata cu seful de sala, dar in fine, am achitat, promitand ca o sa discut a doua zi cu patronul localului. In acel moment, proprietarul a a aparut intr-o evidenta stare de ebrietate, m-a agresat si m-a lovit cu un mare lemn in cap", sustine Mihalache.

Tantareanu junior a explicat ca dupa ce clientul s-ar fi accidentat, a chemat ambulanta. Victima a mers la spital si apoi a depus o plangere la politie pentru vatamare corporala. Anchetatorii asteapta sa primeasca si certificatul medico-legal.

Dragos Tantareanu va fi audiat in dosar, dupa ce documentul de la IML va ajunge pe biroul politiei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu