marime text:

Doua variante in cazul barbatilor incendiati in BMW

Cei doi agenti de paza, incendiati sambata noapte intr-o masina, si-au revenit. Curand politistii si procurorii vor afla chiar de la ei cu cine au avut o problema atat de grava incat sa se ajunga la una ca asta.
Doua variante in cazul barbatilor incendiati in BMW

Prima pista pe care merg autoritatile este aceea ca atacatorii ar fi putut avea o problema cu seful serviciului administrativ al Administratiei Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti, care sta in zona.

Functionarul le-a spus sefilor ca agentii au venit la el, ca sa ii aduca niste procese verbale ale activitatii de peste zi. Ciudat lucru, avand in vedere ca niciunul nu mai era in timpul programului iar masina in care li se dat foc nu este una de serviciu.

Liviu Visan, director zonal firma de paza: "N-au avut nicio treaba cu serviciul, colegii mei au iesit la ora 7, respectiv 19 din tura. Au o problema strict personala, ceea ce nu ne priveste pe noi ca si firma. Cu siguranta va urma o ancheta, ar fi trebuit sa discute cu sefii lor despre problemele pe care acel angajat ALPAB le avea"

Acelasi functionar din primarie care avea se pare o intelegere cu bodyguarzii nu este vazut de vecini ca un om foarte prietenos.

O alta ipoteza de lucru este cea potrivit careia victimele erau in conflict cu cineva care a vrut sa le dea o lectie.

Acest lucru il vor lamuri cu siguranta procurorii. Tinerii care au suferit arsuri de gradele 2 si 3 si-au revenit si sunt apti sa dea declaratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu