marime text:

Doua romance arestate in Cipru - si-au batut seful cu un ciocan!

Doua romance au fost arestate sambata in Cipru, sub acuzatia de jaf armat asupra patronului lor, care a fost atacat si lovit in cap cu un ciocan.
Doua romance arestate in Cipru - si-au batut seful cu un ciocan!
Cele doua femei sustin ca barbatul a incercat sa intretina relatii sexuale cu una dintre ele.

Barbatul, in varsta de 45 de ani, a declarat ca sambata dimineata se afla in locuinta sa din Limassol, unde una dintre femei, o ospatarita in varsta de 25 de ani, l-a atacat si l-a lovit cu un ciocan. Dupa ce a reusit sa smulga ciocanul din mana femeii, aceasta a fugit, impreuna cu compatrioata sa in varsta de 21 de ani.

El a afirmat ca femeia a incercat sa fure bani din locuinta sa.

Surse din cadrul politiei locale au afirmat ca ambele femei locuiau temporar in casa barbatului, care a fost internat in spitalul din Limasol, insa se afla in afara oricarui pericol.

Si cele doua femei s-au prezentat la politie, afirmand ca barbatul a incercat sa intretina relatii sexuale cu una dintre ele. Politia a emis mandate de arestare pe numele lor, iar femeile se afla in custodia fortelor de ordine.

Romanca in varsta de 25 de ani este anchetata pentru jaf armat si ranirea grava a barbatului, iar colega sa este considerata complice la cele doua infractiuni.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu