marime text:

Doua femei, gasite moarte, intr-un apartament din luxosul cartier Primaverii

Doua morti suspecte zguduie unul dintre cele mai luxoase cartiere ale Capitalei, dupa ce doua persoane au fost gasite fara viata. Erau moarte de cel putin 72 de ore, cred legistii si au decedat in conditii violente.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La prima vedere, politistii nu avanseaza inca ipoteza crimei, ci merg pe ideea de moarte suspecta, dat fiind faptul ca usa apartamentului din Primaverii, in care locuiau cele doua femei, era incuiata pe dinauntru, au declarat anchetatorii.

Cele doua femei ar fi fost mama si fiica, iar vecinul care a alertat autoritatile nu are nici un grad de rudenie cu victimele.

Vecinii au simtit un miros greu de cateva zile si au chemat ambulanta. Medicii nu au putut sa intre asa ca au solicitat la randul lor pompierii care au spart usa.

Potrivit anchetatorilor, una dintre ele si-ar fi pus singura capat zilelor. Are aproximativ 40 de ani si numeroase rani pe corp.

Cealalta victima a fost gasita intr-o alta camera, cel mai probabil intr-o baie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu