marime text:

Dosarul retelei de prostitutie masculina si pedofilie: "Am patru bebelusi de 18 si 19 ani", "Au un cookie pentru tine"

Scandalosul dosar al retelei de prostitutie masculina din Bucuresti continua cu arestarea preventiva a celor acuzati de orgii cu minori, dar si cu inregistrari telefonice graitoare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In lumea in care s-au infiltrat anchetatorii, suspectii isi dadeau replici de tipul: "Patru bebelusi de 18 si 19 ani si calitate mi-ai cerut!" sau "Au un cookie - adica o prajiturica - pentru tine". Sase persoane, printre care un om de afaceri german si un jurnalist, au fost trimisi dupa gratii. Cea mai grava acuzatie: pedofilie. 

Racolatorii, care gaseau tineri ce acceptau sa se prostitueze, ii duceau intr-un internet-cafe, de unde, practic, isi prezentau marfa.

Apoi, se intalneau in zonele frecventate de homosexuali in Capitala: Lipscani, Unirii, Romana, Gara de Nord si de acolo se pleca spre Snagov, la vila omului de afaceri Zander Klaus. Acesta a recunoscut in fatza anchetatorilor ca a intretinut relatii sexuale cu minori. Comenzile acestuia erau dese, daca ne luam dupa numarul mare de interceptari telefonice in care Zander cere sa ii fie adusi tineri.

In spatele usilor inchise ale vilei din Snagov, aveau loc petreceri la care participau intre 8 si 12 persoane o data, inclusiv tineri care nu implinisera 18 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu