marime text:

Dosare penale pentru toti cei care au vrut sa faca salam din caii salbatici de la Letea!

Dupa orori a venit si vremea platii! Toti cei care au vanat cai salbatici in Padurea Letea, i-au batut si i-au vandut pentru a fi facuti salam vor fi anchetati de politistii din Tulcea.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pe de alta parte, armasarii au fost cumparati de oameni cu suflet, iar luni li s-au luat probe de sange. Doar cei perfect sanatosi vor scapa de abator. Asta daca nu mor intre timp din cauza ranilor. Unul, s-a stins deja in ferma din Braila.

Dupa ce zile in sir au fost batuti si infometati, luni si-au invatat lectia. Nu s-au lasat prinsi cu una cu doua. Veterinarii s-au straduit sa-i tranchilizeze, ca sa le ia cate doua probe de sange: una pentru DSV Braila, cealalta pentru un laborator independent din Capitala, care sa confirme daca 19 dintre animale sufera de anemie infectioasa, asa cum scrie in documentele de transport.

In cele din urma, armasarii au fost prinsi cu franghiile, intr-o operatiune dificila si chinuitoare!

Pentru suferinta acestor fiinte nevinovate sunt multi care ar trebui luati la intrebari. In special cei care le-au capturat din padurea Letea si au luat bani pe ele in baza unor acte intocmite grosolan.

Cei 52 de cai au sanse sa traiasca numai daca sunt pe deplin sanatosi. Iar asta se va sti abia peste 72 de ore, cand vin rezultatele analizelor. Exemplarele care au anemie infectioasa, asa numita "SIDA a cailor", vor fi sacrificate.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu