marime text:

Doi soti cultivau canabis in curte! Politistii banuiesc ca pentru consum propriu

Doua persoane din Teleorman, soti si sotie, sunt cercetate in stare de libertate, dupa ce politistii au descoperit, in curtea locuintei acestora, 14 kilograme de plante de cannabis cultivate de cei doi, precum si munitie pentru arme militare, pusti si pistoale cu gaz.
Doi soti cultivau canabis in curte! Politistii banuiesc ca pentru consum propriu

Cei doi sunt suspectati ca au cultivat plantele pentru consum propriu, se arata intr-un comunicat de presa de miercuri al Politiei Romane.

Politistii au perchezitionat casa suspectilor luni dimineata, iar in curtea acesteia au gasit cinci plante cultivate, de aproape 14 kilograme, precum si 380 de grame de fragmente de cannabis uscate si tocate.

Analiza expertilor de la Laboratorul Central de Analiza si Profil al Drogurilor al Politiei Romane a confirmat faptul ca planta era cannabis.

Totodata, au mai fost gasite in locuinta sotilor 12 cartuse cu glont, pentru arme militare, zece cartuse de vanatoare, opt cartuse de vanatoare cu proiectil unic, 26 de cartuse de manevra, un cartus cu glont si 39 de cartuse cu gaz. Acestea au fost duse la Serviciul Criminalistic din cadrul IPJ Teleorman pentru o constatare tehnico-stiintifica.

Cei doi au fost condusi la sediul DIICOT Teleorman pentru audieri, dupa ce le-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili daca sunt consumatori de droguri.

Procurorii DIICOT, care au coordonat ancheta, au dispus cercetarea sotilor in stare de libertate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu