marime text:

Doi soti au sfarsit impreuna, intr-o balta de sange! Vezi povestea unei crime infioratoare

O grozavie fara explicatie s-a petrecut la o stana din judetul Suceava. La 71 de ani, un barbat i-a luat viata femeii langa care a trait o viata, in buna pace.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sotia lui a fost gasita aproape decapitata. Dupa pacatul de moarte, vinovatul s-a sinucis.

Totul spre stupoarea familiei si a cunoscutilor celor doi, care n-au nici cea mai mica banuiala despre motivul care ar fi putut duce la o astfel de nenorocire. 

Fost miner, barbatul s-a pensionat de tanar si apoi si-a facut casa in comuna Panaci. Mai tarziu a cumparat stana de pe varful muntelui, la care mergea deseori cu nevasta.

De aceasta data impreuna cu cei doi soti se afla acolo si nora lor. Tanara le-a spus anchetatorilor ca a apucat doar s-o auda tipind pe soacra si apoi l-a vazut pe batran cu toporul in mana. A fugit in sat sa ceara ajutor.

Cand oamenii legii au venit la locul crimei, au gasit-o pe femeia in varsta de 69 de ani decapitata si pe sotul ei spanzurat.

Atat familia, cat si satenii ii stiau drept oameni gospodari, cu o viata linistita si fara lipsuri. Au luat cu ei in mormant secretul nenorocirii.  
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu