marime text:

Doi soti au murit pe loc, dupa ce masina lor s-a izbit frontal de o macara

Drumul spre casa a fost si cel spre moarte pentru doi soti din Hunedoara care se intorceau de la rude din Botosani, unde isi petrecusera sarbatorile. Cine stie ce i-a impins sa se urce in masina dupa miezul noptii, iar pe soseaua de centura din Alba Iulia, soferul a adormit la volan. Masina a ajuns pe contrasens si s-a izbit de o macara.
Doi soti au murit pe loc, dupa ce masina lor s-a izbit frontal de o macara

Cei doi soti au parcurs cateva ore bune de drum de la Botosani pana la Alba si, in cele din urma, barbatul a fost ajuns de oboseala. Masina condusa de el a intrat frontal intr-o macara ce se deplasa spre Cluj. Lipsa urmelor de franare ii face pe politisti sa creada ca omul atipise. 

Impactul a fost atat de puternic incat soferul si sotia lui, care era pe scaunul din dreapta, au murit pe loc. Medicii chemati de urgenta acolo n-au mai avut ce sa faca pentru ei.

Soferii care treceau pe soseaua de centura in momentul producerii accidentului au sarit imediat sa-i ajute pe cei doi soti.
Erau prinsi in masina zdrobita si si-au dat seama ca nu-i pot elibera din fiarele contorsionate, asa ca au chemat ajutoare.

Nici cei de la descarcerare nu au mai putut face nimic pentru cei doi soti. Le-au scos doar trupurile din masina sfarmata.

Circulatia pe soseaua de centura a fost blocata mai bine de o ora in urma accidentului.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu