marime text:

Doi soferi morti, dupa un accident violent! Unul dintre ei a intrat pe contrasens cu peste 100 km/h!

Sfarsit teribil pentru doi soferi, ale caror masini s-au ciocnit frontal in zorii zilei, in orasul Bacau. Unul dintre ei circula cu viteza foarte mare, dupa cum spun martorii. A patruns pe contrasens si a lovit violent un taximetru. S-a stins cateva clipe mai tarziu, iar dupa doua ore a murit si cel de-al doilea sofer.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Medicii de la Spitalul Judetean Bacau au facut tot ce au putut ca sa il tina in viata pe soferul taximetrului, care a supravietuit initial accidentului. Omul a fost scos de pompieri din masina, dar a suferit rani care in cele din urma s-au dovedit a fi fatale.

Pasagerul din dreapta lui, un tanar de 17 ani, a fost si el spitalizat, cu multiple traumatisme, dar este in afara oricarui pericol, spun cei care il ingrijesc.

Atat martorii, cat si Politia Rutiera sustin ca masina care i-a lovit pe cei doi circula cu peste 100 km/h in oras. La iesirea dintr-o curba, soferul de 39 de ani n-a mai putut sa-si controleze Dacia. In urma impactului, partea din fata a masinii lui a fost smulsa complet.

Necropsia soferului vinovat va arata daca barbatul era baut sau suferea de vreo boala care sa-i fi afectat pe moment deciziile. Oricum ar fi, nimic nu-i mai poate aduce inapoi, nici pe el, nici pe celalalt sofer.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu