marime text:

Doi puscariasi condamnati pentru crima si-au facut conturi pe Facebook! - GALERIE FOTO

Condamnati la ani grei de temnita, doi criminali din Timisoara zburda liberi, prin spatiul virtual. Cu ajutorul telefoanelor aduse pe furis de rude si-au facut conturi pe Facebook, ca sa stea la taclale cu prietenii.
Doi puscariasi condamnati pentru crima si-au facut conturi pe Facebook! - GALERIE FOTO

Si-au pus poze cu ei in celula, si-au postat numerele de telefon, ca sa-i sune cine se plictiseste, iar unul merge chiar mai departe: ofera consiliere psihologica domnisoarelor ranite in dragoste.

Claudiu Daniel Lungu este condamnat la 12 ani de inchisoare pentru omor. In 2005 a socat cand, impreuna cu patru prieteni, a omorat in bataie un barbat fara adapost care isi facea veacul intr-un vagon de tren. Acum, se plictiseste dupa gratii. Norocul cu site-ul de socializare. Are deja peste 100 de prieteni virtuali pe Facebook. Le zambeste  larg dintr-o fotografie facuta intr-o celula. Si isi ofera serviciile...: "Ofer consiliere psihologica domnisoarelor care au suferit in dragoste: strada Popa Sapca, nr. 7, Timisoara. Astept  scrisorile voastre."
 
Barbatul posteaza pe internet cam la doua zile, semn ca are un telefon mobil, in ciuda regulilor stricte.

Alt detinut, tot de la penitenciarul din Timisoara, are si el pagina proprie pe acelasi site de socializare. Desi inchis pentru crima - si-a omorat sotia - Ioan Purja a atras pana acum 20 de prieteni virtuali. Chiar astazi a facut o noua postare. Ca si cum s-ar intalni la o cafenea cu prietenii, ii saluta degajat: " Buna dimineata! Ceau tuturor amicilor!"
 
Cum au reusit sa aiba telefoane mobile la inchisoare nu se stie. Cert este ca nu s-au sfiit sa isi posteze si numerele de contact. Din pacate, astazi aparatele erau inchise...
 
Cand au aflat povestea, cei din conducerea penitenciarului au cerut perchizitii si au gasit telefoanele bine ascunse.

In cel mai rau caz, pentru isprava lor, detinutii risca 10 zile de carcera.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu