marime text:

Doi politisti au murit in accidente rutiere, la cateva ore distanta!

Doua accidente grave in care au fost implicati politsiti s-au petrecut vineri dimineata, la Satu-Mare si Cluj. Putin dupa ora 4.00 dimineata, un agent in varsta de 31 de ani s-a rasturnat cu masina la marginea orasului Satu Mare si a murit pe loc. Cateva ore mai tarziu, un alt politist avea sa moara intr-un accident, in comuna Jucu de langa Cluj.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ambele accidente au fost extrem de violente si, din pacate, cei doi politisti n-au mai putut fi salvati. Agentul din Satu-Mare a fost strivit intre fiare dupa ce masina pe care o conducea a intrat intr-un stalp. Pompierii s-au chinuit mai bine de o jumatate de ora sa-l scoata din vehiculul facut praf, dar era prea tarziu. Omul decedase pe loc.

La fel si in cazul politistului din Dej, care se ducea impreuna cu sotia lui spre Cluj. Masina lor a fost lovita in plin de un alt autoturism condus cu viteza de un jandarm.

Ambele accidente au intrerupt circulatia in zonele in care s-au produs, cateva zeci de minute.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu