marime text:

Doi parinti au fost bagati la arest pentru ca si-au rapit proprii copii, dati in grija statului

Doi parinti au fost retinuti dupa ce si-au rapit proprii copii! S-a intamplat la Satu Mare, unde parintii a doi copii, de 2 si 3 ani, i-au luat acasa de sub nasul celor care ii aveau in grija la Directia de Protectie a Copilului, fara sa anunte sau sa ceara permisiunea cuiva. Oamenii sustin ca micutii se plangeau ca luau bataie, asa ca au hotarat ca le va fi mai bine acasa. Asistentii au facut o plangere la politie, iar parintii sunt acum retinuti pentru 24 de ore.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mama isi vizita micutii la Directia de Protectie a Copilului Satu Mare. In urma cu un an i-a lasat in grija unui asistent maternal din cauza ca acasa nu putea sa ii creasca decat in saracie si mizerie. Miercuri s-a gandit insa ca mai bine asa decat in grija asistentului maternal, dupa ce, spune ea, i-a auzit pe copii plangandu-se ca iau bataie.

Asistentii maternali au anuntat disparitia copiilor imediat ce au observat-o.

Dupa cateva ore parintii au fost gasiti si luati la rost de politisti. Ei sustin ca, acum, vor sa-si tina copiii acasa. Deocamdata insa au petrecut noaptea in arest, dupa ce au fost retinuti 24 de ore pentru lipsire de libertate.

Conducerea institutiei a inceput o ancheta si urmeaza sa se stabileasca daca gestul celor doi parinti este justificat, daca cineva din interiorul institutiei i-a agresat, intr-adevar pe cei doi copii. In aceasta situatie vor fi luate masurile legale corespunzatoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu