marime text:

Doi ofiteri argeseni, arestati pentru luare de mita! Suspectati ca au irosit banii institutiei contra cost

Cei doi sunt acuzati ca ar fi cheltuit nejustificat de mult pentru lucrarile de renovare ale unui sediu, lucrari care au fost efectuate de o firma agreata de cei doi. In acelasi dosar a fost arestat si patronul firmei care a facut renovarea, pentru dare de mita.
Doi ofiteri argeseni, arestati pentru luare de mita! Suspectati ca au irosit banii institutiei contra cost
Comisarul-sef Alexandru Garaiman, seful Serviciului Logistica si Achizitii din Inspectoratul Judetean de Politie Arges, subcomisarul Catalin Laurentiu Raban de la acelasi serviciu si Constantin Robert Matei, om de afaceri, au primit mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile.
 
Toti trei ai fost retinuti de procurorii DNA luni seara. Politistii sunt acuzati de luare de mita si abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, iar omul de afaceri este acuzat de dare de mita.

Politistii au intrat in atenţia DNA in anul 2009, la scurt timp dupa ce au fost finalizate lucrarile de renovare la sediului Arhivelor Statului, cladire administrata de Inspectoratul Judetean de Politie Arges.

Procurorii DNA au inceput ancheta pentru ca au existat suspiciuni ca suma de bani investita in lucrarile de renovare la aceasta cladire nu ar fi fost justificata, in conditiile in care, imediat dupa receptionarea lucrarii, cladirea s-a deteriorat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu