marime text:

Doi morti = 6.000 de euro. Asta e ecuatia libertatii gandita de un avocat!

Pretul calculat de un avocat pentru vietile a doi oameni, sot si sotie, ucisi intr-un accident provocat de un sofer baut a fost stabilit la 6.000 de euro. A cerut suma de la rudele conducatorului, ca sa-l ajute pe acesta sa scape mai ieftin din proces.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs. 

Procurorii DNA i-au dejucat insa planul. Potrivit acestora, avocatul i-ar fi cerut soferului banii ca sa-i obtina o alcoolemie mai mica de la IML. Primele teste au aratat o concentratie de 1,5 la mie.

Flagrantul a avut loc intr-un restaurant din sectorul 5. Avocatul s-a intalnit cu apropiatii soferului, care i-ar fi dat un plic cu 3.000 de euro si peste 10.000 de lei. Nici nu a apucat bine omul sa ia banii, ca procurorii au si intervenit.

Avocatul a ajuns acum alaturi de clientul sau dupa gratii.

Tanarul de 19 ani este acolo inca de pe 10 februarie, imediat dupa ce a produs accidentul. Mai exact, nu a pastrat distanta regulamentara si a izbit masina din fata. Impactul a fost atat de puternic incat autoturismul a fost proiectat intr-un stalp, de unde a ricosat violent intr-un vehicul care venea regulamentar pe sensul opus. Acesta din urma a nimerit peste un automobil parcat. In el se aflau locotenentul colonel Gabriel Banu si sotia sa. Au murit pe loc, lasand orfana o fata de 18 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu