marime text:

Doi moldoveni beti au trecut fraudulos Prutul. "Voiam sa vedem cum arata Romania"

Doi tineri din Republica Moldova au fost prinsi de politistii de frontiera ieseni dupa ce au trecut inot raul Prut, pe numele acestora fiind intocmite dosare penale, cei doi motivand ca au vrut sa vada cum arata Romania
Doi moldoveni beti au trecut fraudulos Prutul.  Voiam sa vedem cum arata Romania

Sergiu B, de 21 de ani si Radu P, de 17 ani, ambii cetateni ai Republicii Moldova, au fost prinsi de politistii de frontiera ieseni, in zona localitatii Bosia, la scurt timp dupa ce au trecut inot raul Prut, viata acestora fiind in pericol, intrucat nivelul apei a crescut in ultimele zile, pe fondul precipitatiilor abundente.

"O patrula de politisti de frontiera, ce executa o misiune de supraveghere, in zona localitatii Bosia, a depistat doua persoane, sub influenta bauturilor alcoolice, a caror prezenta in zona li s-a parut suspecta. Cei doi tineri, care nu aveau documente de identitate asupra lor si nici alte bunuri, au declarat ca trecusera inot raul Prut, doar pentru a vedea Romania", a declarat sambata Mihaela Lazar, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Iasi.

Ea a adaugat ca pe numele celor doua persoane au fost intocmite dosare penale, pentru intrare in tara prin trecere ilegala a frontierei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu