marime text:

Doi hoti care furau din masini au cazut in capcana politistilor!

Doi hoti din Timisoara au crezut ca le-a pus Dumnezeu mana in cap cand au vazut pe scaunul unei masini o borseta doldora de bani. Zambetul le-a disparut de pe buze la scurta vreme dupa ce au dat lovitura, cand s-au trezit inconjurati de politisti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Oamenii legii ii filau discret, ascunsi intr-o cladire din apropiere.

Politistii au asteptat momentul in care hotii s-au pus pe treaba si au actionat si ei. Ii tineau sub supraveghere de mai multa vreme, mai cu seama ca acestia nu erau la prima isprava de acest gen. Tinerii, cu varste de 22 si 24 de ani, facusera o pasiune din a a ataca orice model de masina. Spargeau geamul si, intr-o fractiune de secunda, puneau mana pe lucrurile de valoare uitate de proprietari. Asa s-a intamplat si joi seara, insa de data aceasta, cu martori in uniforma.

Intreaga operatiune a fost surprinsa de politistii de la Investigatii Criminale. Pe imagini se vede cum cei doi tineri se plimba linistiti pe o strada din Timisoara. Se uita in stanga si in dreapta, ca si cand ar vrea sa se asigure ca nu sunt urmariti. La un moment dat, pun ochii pe o borseta uitata de proprietara masinii pe scaunul din fata. Intr-o fractiune de secunda, unul dintre ei loveste violent in geam cu o bujie. Partenerul pune umarul la propriu, geamul se face tandari si insfaca geanta in care erau 3.000 de euro.

In cateva secunde, hotii au fost inconjurati de politisti, incatusati si dusi la audieri.

Procurorii au decis ca unul dintre hoti sa isi petreaca urmatoarele 29 de zile dupa gratii, in vreme ce complicele lui va fi cercetat in libertate. Daca vor fi gasiti vinovati, cei doi risca pana la 15 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu