marime text:

Doi ciobani de 70 de ani, ajunsi la spital in stare grava, dupa ce au fost atacati cu toporul de un vecin

O bucata de imas disputata aprig cu un vecin i-a bagat in spital pe doi ciobani din judetul Iasi. Batranii, ajunsi amandoi la 70 de ani, au fost atacati cu un topor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cel care s-a napustit asupra lor isi iesise din minti dintr-un motiv absurd. Isi tot gasea dezlegata vitica pe care o lasa la pascut.

Pentru bucata de pamant care este marul discordiei intre cei trei, ciobanii platesc taxa la primarie. Oamenii s-au gandit ca toate drepturile de pasunare le revin lor, dar asta le-a atras toata furia barbatului de 36 de ani.

Batranii povestesc cu groaza ca daca in momentul atacului prin zona nu ar fi trecut o masina, acum ar fi fost morti.

Barbatul de 36 de ani era hotarat sa isi faca dreptate, spun ei. Pe unul dintre batrani il lovise cu sete cu toporul in moalele capului, iar dupa ce l-a doborat, povesteste victima, i-a rupt o mana.

Pe celalalt cioban l-a pus la pamant dintr-o singura lovitura. Insa cand a vazut masina care se apropia de ei a dat bir cu fugitii.

Batranii au ajuns la spital cu rani serioase la cap. Presupusul agresor este acum cercetat de politie pentru tentativa la omor si lovire.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu