marime text:

Doi calugari, amenintati cu arma, de barbatul care i-a invitat acasa la el!

Fereasca Dumnezeu de un incident cum au avut parte doi calugari din Neamt. Au fost poftiti politicos de un credincios acasa la el, dar s-au trezit intampinati nervos, cu focuri de arma.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul, care are probleme cu bautura, i-a sechestrat in garaj, impreuna cu sotia lui si doi vecini. Unul dintre acestia a reusit sa fuga si sa anunte politia, care dupa lungi negocieri, l-a convins pe individul furios sa renunte la planul necurat si sa-i insoteasca la sectie.

Omul care a inspaimantat doi calugari este proprietar al unei case de schimb valutar din Suceava. Facuse mai multe donatii manastirii Sfintei Cruci, iar cei de acolo il stiau drept un om intelept si evlavios. N-au avut nicio retinere cand i-a chemat acasa la el, chipurile ca sa ii cunoasca familia. I-a chemat in garaj, sa le arate masina lui si s-a incuiat acolo, impreuna cu calugarii, sotia si doi vecini.

In bezna garajului, cei doi calugari, unul de 76, altul de 51 de ani, au auzit la un moment dat trei impuscaturi. Barbatul care ii invitase la el acasa urla dezlantuit: isi acuza sotia ca vrea sa-i faca rau si sa-l interneze la dezalcolizare fara motiv. Inspaimantati, calugarii au incercat sa-l linisteasca. N-a fost chip sa-l calmeze insa pana cand n-au sosit cateva echipaje de politie.

Patronul casei de schimb valutar care a sechestrat calugarii si a tras cu pistolul a fost arestat. In scurt timp, va fi supus si unei expertize psihiatrice.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu