marime text:

Doi angajati ai unei banci au facut 700.000 de lei, pe spatele a 30 de oameni. Vezi cum!

Doi angajati ai unei banci din Dambovita sunt cercetati de politisti! Cei doi economisti ar fi inselat peste 30 de clienti care au solicitat credite, in ultimul an. Mai exact, oamenilor li s-a spus ca nu li se poate acorda creditul, dar acum s-au trezit cu somatii de plata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Vasile Voicu are 70 de ani si isi pusese speranta anul trecut, in iunie, intr-un credit care l-ar fi ajutat mult.

Ofiterii de credite ramaneau cu banii solicitati de clienti, dar e ciudat ca nu s-au gandit ca totul se va afla. Cei doi barbati au fost dati afara in urma scandalului.

Pana in acest moment, prejudiciul descoperit de anchetatori se ridica la 700.000 de lei noi. Peste 30 de oameni au fost prejudiciati de cei doi fosti angajati ai bancii respective.

Oamenii si-au dat seama de inselaciune cand s-au trezit acasa cu somatii de plata. Au ramas uimiti ca au de achitat rate, dar si penalitati, pentru credite de care n-au beneficiat. Se poate ca numarul celor inselati sa fie chiar mai mare.

Oficialii bancii au refuzat sa faca orice comentariu pana la finalizarea anchetei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu