marime text:

Doctori amenintati de zeci de romi, dupa ce o ruda de-a lor a murit in spital

Rascoala in fata spitalului din Pitesti. O satra intreaga a fugit de la o nunta si a navalit peste doctorii de garda. Fratele mirelui, accidentat grav cu masina de un alt mesean, s-a stins la urgenta. Cand au aflat pirandele una ca asta, au inceput sa isi smulga parul din cap, sa jeleasca si sa lesine pe rand.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cum au inceput sa apara nuntasii indoliati, la spital s-a instaurat haosul. In isteria generala, barbatii au cerut trupul tanarului acasa, dar pentru ca n-au avut sorti de izbanda, au devenit agresivi. Asa ca in film au intervenit si mascatii.

Cladirea a fost asediata in valuri. Asa ca luptatorii din trupele speciale n-au mai prididit sa dea cu pumnul. Problema a fost ca nu doar apropiatii mortului au vrut sa intre pe holuri, ci tot neamul, cam 150 de barbati si femei. Cert este ca nu s-au intimidat si mai ca au smuls hainele de pe mascati.

Rudele victimei au recurs apoi la scene melodramatice si si-au smuls parul din cap.Cum nici asa n-a mers, femeile au lesinat una cate una. Patru dintre ele chiar au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Cel care a provocat accidentul a mers la politie si s-a predat. A povestit ca a iesit cu fratele mirelui de la nunta ca sa cumpere tigari. Nu a fost atent si l-a lovit atunci cand a pornit motorul masinii.

Rudele ameninta ca vor ramane la spital pana primesc trupul tanarului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu