marime text:

Distractie bolnava: un grup de tineri din Braila distruge masini, la intamplare!

O distractie bolnava si-au gasit mai multi tineri din Braila, care de cateva zile s-au apucat sa distruga masini. Arunca in ele cu bucati de bordura, le lovesc cu batele si le sparg geamurile.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Din autoturisme nu lipseste nimic, sustin proprietarii, care spera totusi ca vandalii sa fie prinsi.

Ultimii doi proprietari si-au gasit masinile vandalizate marti dimineata. Autoturismele aveau geamurile sparte, iar pe caroserii au fost gasite mai multe urme de pietre. Oamenii legii au reusit sa gaseasca la fata locului si cateva amprente si incearca sa-I identifice pe tineri, in baza lor de date.

Anchetatorii cred ca cel mai probabil, au de a face cu o grup de tineri teribilisti, care nu constientizeaza ca vor fi trasi la raspundere pentru toate acestea.

Unul dintre proprietari si-a dat seama ca are autoturismul avariat abia cand a vazut masina politiei oprita in dreptul locului lui de parcare.

Tinerii nu vandalizeaza doar masini, ci distrug si gardurile imobilelor.

Politistii spun ca au indicii suficiente despre suspecti si ii vor prinde in curand.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu