marime text:

Disputa intre vecini cu final fatal - i-a dat cu bata in cap, apoi l-a aruncat in rau

Cinci copii au ramas orfani dupa ce tatal lor n-a mai scapat viu din confruntarea cu un vecin. Barbatul de 57 de ani, din localitatea sibiana Talmacel, se intorcea duminica seara acasa cu animalele de la pascut, cand vecinul sau l-au ajuns din urma cu o caruta si a sarit la bataie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Rudele barbatului spun ca agresorul l-ar fi lovit cu o bata in cap, dupa care l-a impins in albia raului din apropiere. Omul s-a prabusit de la o inaltime de patru metri si s-a lovit violent la cap de un bolovan. Copiii lui l-au scos din apa mai mult mort decat viu si l-au dus de urgenta la spital.

Apropiatii celor doi spun ca, cel mai probabil, scandalul a izbucnit din cauza unor neintelegeri mai vechi. De ani de zile cele doua familii se dusmanesc din cauza unui gard care le desparte proprietatile. Duminica seara, cand cei doi s-au intalnit, lucrurile au scapat din nou de sub control.

Victima a ajuns la spitalul din Sibiu cu capul zdrobit iar medicii nu l-au mai putut salva. Omul s-a stins in luni dimineata, iar acum procurorii il audiaza atat pe agresor cat si pe martorii acestei tragedii.

Agresorul da explicatii in fata procurorilor pentru tot ce s-a intamplat. Abia apoi acestia vor hotara daca se poate vorbi in acest caz de lovituri cauzatoare de moarte.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu