marime text:

Disperat si in ghips, un copil a sarit pe geam de frica tatalui!

Un gest disperat a facut un copil de 7 ani dintr-o comuna ieseana, ca sa scape de o bataie crunta din partea tatalui sau. Desi era imobilizat pe jumatate in gips dupa un accident, copilul a sarit pe geamul casei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Enervat de plansetele copilului, tatal, ametit bine si de aburii alcoolului a inceput sa il loveasca cu palmele si pumnii .

"Baiatul a inceput sa planga dupa mine ca merge si el cu mine. Tatal sau s-a enervat si l-a batut. L-a bagat cu capul pe geam si l-a inghesuit. Baiatul cand l-a vazut a sarit de pe geam in cap" a povestit mama baiatului.

Alertat de tipetele de durere ale copilului, un vecin a sunat la salvare. Tatal incriminat nu recunoaste ca l-ar fi batut pe copil. Ba mai mult jura in fata celor care il acuza de rele tratamente ca isi iubeste baiatul.

Toti vecinii spun insa ca cei cinci copii ai familiei, dintre care cel mai mare are 13 ani, sufera teribil.

Copilul a fost internat in serviciul de chirurgie unde va fi supravegheat atent de catre specialisti. Intre timp politia si protectia copilului au inceput o ancheta, pentru a vedea daca tatal poate fi pedepsit pentru comportamentul sau din cauza tatalui lor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu