marime text:

Directorul unei firme de paza, prins la furat! A anulat sistemul de alarma pe care chiar el l-a montat

Doi hoti au incercat sa fure un seif exact asa cum au vazut prin filmele de actiune. Si tot ca-n filme au fost si prinsi. Mai multe masini de politie au inconjurat magazinul din Gheorgheni, vizat de ei, si hotii n-au mai avut scapare. Culmea e ca unul dintre ei, conducea chiar firma care se ocupa de securitatea magazinului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Unul dintre suspecti - directorul adjunct al unei firme de paza din oras - cunostea foarte bine magazinul pe care urma sa-l jefuiasca si era sigur de reusita loviturii.

Desi au planuit jaful in cele mai mici detalii, cei doi suspecti au fost prea galagiosi si l-au alarmat pe paznic, iar omul a chemat politia.

Seful firmei de paza stia ca in seiful magazinului erau 170.000 de lei, asa ca suspectii s-au inarmat cu un flex, un levier, o dalta, manusi, ochelari de protectie si chiar un prelungitor electric. Au intrat prin acoperis, asa ca au avut nevoie si de o coarda de alpinism. Au taiat mai intai cablurile sistemului de supraveghere, dar cand s-au pus apoi pe treaba sa taie seiful s-au dat de gol.

Paznicul a auzit, asa cum era de asteptat, zgomotele facute de flex si suspectii au fost retinuti chiar in momentul in care ajunsesera la bani. Acum risca inchisoarea pentru tentativa la furt calificat. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu