marime text:

Directorul de la Finante si cinci angajati, suspectati ca au dat statului o "gaura" de 2 milioane de lei

Un scandal de proportii cuprinde sediul finantelor din Alba Iulia: directorul adjunct si 5 angajati, inspectori si sefi de serviciu, sunt banuiti ca ar fi ajutat un om de afaceri italian sa se sustraga de la plata impozitelor catre stat.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Prejudiciul se ridica la peste 2 milioane de lei. Si cativa oameni de incredere din anturajului strainului ar fi implicati in poveste.

Putin dupa ora 9 in miercuri dimineata la sediul Finantelor din Alba procurorii DIICOT au inceput perchezitiile. Acestia au cautat probe care sa ateste ca cei 6 in frunte cu directorul adjunct l-au ajutat pe cetateanul italian care detine o firma de constructii sa nu plateasca nicio taxa catre stat. La o ora distanta la sediul DIICOT a ajuns si directorul pentru audieri.

Tot aici au fost aduse si probe, un sac plin cu documente ridicat din sediul finantelor .

In cursul zilei de miercuri, aici va ajunge si Luca Anversa, cel de la care a pornit toata operatiunea.

Dobra Ioan, directorul Adjunct al finantelor din Alba si fratele senatorului Nicolae Dobra, alti 4 inspectori fiscali si un sef de serviciu sunt banuiti ca si ar fi incalcat atributiile de serviciu si ar fi inchis ochii in momentul in care in urma unor controale la sediul firmei detinute de cetateanul italian ar fi aflat ca acesta nu a platit nicio taxa catre stat .

Ba in plus, spun surse din ancheta , omul de afaceri stabilit in Romania inca din anul 2000 ar fi fost consiliat de catre angajatii de la finante.

Totul a iesit la iveala in urma unor supracontroale venite de la Bucuresti. In acest moment angajatii sunt in audieri la sediul DIICOT . Italianul Luca Anversa este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri din zona. Acesta  detine o fabrica de constructii in Alba de peste 10 ani .

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu