marime text:

Suspectii din dosarul de prostituite masculina si sex cu minori, implicati in crima oribila de la Ciolpani?

O retea de prostitutie masculina, in care sunt implicati oameni de afaceri, dar si un jurnalist, si un fotbalist, a fost incoltita in Bucuresti.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii i-au trezit pe toti, le-au rascolit casele si acum ii audiaza. Ca martori sau ca acuzati. Vor raspunde la intrebari si baieti care n-au sarbatorit inca majoratul si care le-ar fi trecut adultilor prin paturi.

Este una dintre cele mai ample grupari din Romania, iar anchetatorii banuiesc si o posibila legatura cu un caz odios: uciderea unui copil abuzat sexual de agresorul lui, in 2004.

Zender Klaus este un om de afaceri german care se afla pe teritoriul Romaniei de mai bine de 11 ani. Are afaceri si o vila luxoasa pe malul lacului Snagov. In spatele usilor de sticla, politistii au cautat probe care sa-l lege pe Klaus de retea. Detineau informatii ca la sfarsit de saptamana acolo aveau loc intalniri intime intre barbati si minori.

Fiul omului de afaceri nu crede o iota.

In timp ce perchezitiile continuau pe malul Snagovului, in Bucuresti agentii vizitau un alt om de afaceri. Andrei Staicovici este banuit de proxenetism si relatii sexuale cu adolescenti.

Anchetatorii au ridicat din casa lui Staicovici mai multe inregistrari video.

Si Doru Iuga, director la o televiziune privata din Capitala, a fost ridicat si dus la audieri. Anchetatorii il suspecteaza si pe Iuga de intretinere de raporturi intime cu un minor.

Cu totii au ajuns la sediul Politiei Capitalei, unde li s-au alaturat alti 20 de tineri despre care anchetatorii spun ca sunt fie proxeneti care racolau victimele din Gara de Nord sau zona Obor, fie tineri care acceptau sa relatiile in schimbul banilor.

La portile politiei, au venit si parintii unora dintre tinerii care ar fi fost abuzati.

Anchetatorii spun ca reteaua, formata in special din oameni de afaceri, platea chiar si cateva mii de lei proxenetilor care sa aduca baietii.

Investigatorii vor sa afle daca vreunul dintre membrii acestei grupari ar fi putut fi implicat in uciderea unui copil, la Ciolpani, acum 7 ani. Fusese abuzat sexual.

Crima de la Ciolpani: povestea unui caz nerezolvat

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu