marime text:

Director de scoala, acuzat ca a tras de par o eleva, dupa ce ar fi prins-o fumand

Scandal intr-un liceu din Braila, unde o eleva de 17 ani il acuza pe director ca a tras-o de par si a bruscat-o, dupa ce a gasit-o in toaleta scolii, intr-un fum de sa-l tai cu cutitul. 
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul s-a intamplat la Liceul de Arte, intr-o pauza, cand directorul inspecta toaletele scolii, dupa ce aflase ca elevii fumeaza inauntru. Trei dintre elevele prinse in fapt si-au recunoscut vina, dar fata de 17 ani i-a cerut  directorului sa-si dovedeasca acuzatiile.

Tanara si-a sunat imediat mama, care i-a luat apararea. Stie ca fiica ei fumeaza, dar de data aceasta e convinsa ca a spus adevarul.

Directorul scolii sustine insa ca a prins-o de multe ori in trecut cu tigara in mana, dar neaga ca ar fi bruscat-o in vreun fel.

Seful Inspectoratului Scolar a precizat insa ca, dincolo de eventualele sanctiuni aplicate directorului, nici eleva nu poate scapa de pedeapsa, pentru abateri repetate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu