marime text:

Directoarea de la banca din Brasov implicata in frauda de peste 1,5 milioane de euro, retinuta

Creierul escrocheriei de la Brasov, directorul de operatiuni al Credit Europe Bank, a fost retinut joi seara pentru 24 de ore. Politistii i-au perchezitionat locuinta femeii care, spun procurorii, impreuna cu 4 angajati ai bancii, a pus la cale o fraude de 1 milion si jumatate de euro.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Joi, clientii s-au adunat din nou in fata sediului, ca sa primeasca asigurari ca n-au ajuns faliti. Vicepresedintele le-a confirmat personal ca absolut toti isi vor primi banii si ca n-au de ce sa se teama.

Joi noapte, femeia a ramas in arestul Politiei Brasov si vineri va fi dusa in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva. In cele 3 ore de audieri, ea a negat totul si le-a spus procurorilor ca nu este implicata in niciun fel in acest scandal.

Totusi, anchetatorii spun ca in urma perchezitiilor pe care le-au facut ieri dupa amiaza au gasit dovezi si informatii care sa ii ajute in acest caz.

Din banca au ridicat calculatorul ei, iar de la ea de acasa, in 6 ore cat au stat acolo, au adunat mai multe documente si hartii pe care erau notate informatii legate de diverse tranzactii.

Ancheta se va extinde si la alti angajati pentru ca, spun specialistii bancari, este evident ca un singur om nu putea pune la cale singur o  frauda  de asemenea proportii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu